ANNE ENGEL

Gecertificeerde masseuse en yogadocent bij JUNO Health & Wellness

Home » Over Ons » Het team » Anne Engel

Even voorstellen

Hi! Mijn naam is Anne en masseren is dat wat ik het liefste doe. Je kan bij me terecht voor uitgebreide ontspanningsmassages, zwangerschapsmassages, babymassage en massages aan huis. Ik kom uit Tilburg en woon momenteel in Den Bosch vlak bij de natuur en aan de Maas.

Ik hou het allermeest van mijn zoontje! Maar ook van buiten zijn, yoga beoefenen, dansen en muziek. Ik heb als missie om zoveel mogelijk mama’s en kindjes te ondersteunen in het ervaren van fijne momenten met elkaar.

 

 

 

 

Manuele therapie - JUNO Health & Wellness Tilburg

Mijn ervaring

Vanuit een diep respect voor het vrouwenlichaam, het moederschap en de liefde voor de allerkleinsten ontstond mijn wens om voor alle moeders en hun kindjes een veilige plek te creëren.Ik geloof erin dat het ervaren van ontspanning bijdraagt aan een fijne verbinding tussen moeder en kind. Want wanneer jij lekker in je vel zit ben je in staat om de meest liefdevolle verbinding met je kind(je) aan te gaan. Die ontspanning gun ik jou, die connectie gun ik jullie samen. Spread the love!

 

Mijn aanpak

Ik masseer met liefde en vanuit een holistische visie en met een diep respect voor het vrouwenlichaam. Wanneer je bij me op de tafel ligt, vind ik het belangrijk om met mijn volledige aandacht bij jou te zijn. Ik gebruik verschillende technieken om jou tot een diepe ontspanning te brengen. Ik kan elke massage aanpassen aan je specifieke wensen of behoeften.

Mijn kwalificaties en vaardigheden

Kwalificaties
  • Hatha Yoga teacher training 500 uur (Yogacentrum Tilburg)
  • Massage (Esoterra): Ontspanningsmassage, Mama Massage
  • Zwangerschapsmassage (Holosacademie)
  • Babymassage
  • Docent geschiedenis
  • Docent Speciaal Voortgezet Onderwijs