ONTSPANNINGS- MASSAGE TILBURG

Ben je een vrouw, moeder of aanstaande mama op zoek naar een moment van ontspanning, een verwenbehandeling na de bevalling of verlichting van zwangerschapsklachten? Bij JUNO staan we klaar om je te verwelkomen en te verwennen.

Home » Ontspanningsmassages Tilburg

Ontspanningsmassages Tilburg voor vrouwen

Bij JUNO bieden we revitaliserende ontspanningsmassages die afgestemd zijn op de unieke behoeften van vrouwen, moeders en zwangere vrouwen, en die holistisch welzijn en ontspanning bevorderen. Onze masseuse (Anne) gebruikt technieken die veilig en effectief zijn zowel tijdens als na de zwangerschap.

  Fysiotherapie voor zwangeren in Tilburg

  Type ontspanningsmassages

  Ontspanningsmassages voor vrouwen

  Laat de spanning van je af glijden met onze ontspanningsmassage. Deze massage begint met een warm voetenbad om je spieren te kalmeren en je in de juiste stemming te brengen. Vervolgens wordt je rug, nek en schouders, benen, voeten, armen en handen zorgvuldig gemasseerd.

   

  Zwangerschapsmassage

  Tijdens de zwangerschap kan het lichaam extra spanning ervaren. Onze zwangerschapsmassage is speciaal ontworpen om deze spanning te verlichten en je te helpen ontspannen. Deze volledige lichaamsmassage is afgestemd op de behoeften van zwangere vrouwen en biedt verlichting daar waar je het nodig hebt.

   

  MAMAmassage

  Speciaal voor nieuwe moeders bieden wij de Mama Massage aan. Deze uitgebreide behandeling omvat alles wat een moeder nodig heeft om te ontspannen en te herstellen. Geniet van een warm voetenbad, gevolgd door een massage van de rug, nek en schouders, benen, voeten, armen en handen. Daarna verwennen we je met een hoofdmassage en haarritueel, een gezichtsmassage en een ontspannend gezichtsmasker. Tot slot bieden we je een kopje thee met iets lekkers als traktatie.

  Bekijk de tarievenpagina voor de actuele tarieven.

  Massagetherapeut voor vrouwen uit de omgeving Tilburg

  Lieve mama/mama-to-be,

  Mijn naam is Anne en masseren is dat wat ik het allerliefste doe! Ik geloof erin dat iedereen ontspanning verdient. En mama’s in het bijzonder! Want wanneer jij lekker in je vel zit, kan je de meest liefdevolle verbinding met je kind(je) aan gaan. Die ontspanning gun ik jou, die connectie gun ik jullie samen.

  Ik masseer vanuit een holistische visie, wat voor mij betekent dat alles er mag zijn.
  *elke massage is af te stemmen op jouw persoonlijke wensen/ behoeften.

  Ik hoop je te zien in de praktijk.
  Liefs, Anne

  Manuele therapie - JUNO Health & Wellness Tilburg

  Anne Engel – Massagetherapeut Tilburg

  Veelgestelde vragen m.b.t. onspanningsmassages Tilburg

  Wat zijn de voordelen van ontspanningsmassages?:

  Stressvermindering

  De kalmerende bewegingen helpen het zenuwstelsel tot rust te brengen, wat resulteert in lagere niveaus van stresshormonen zoals cortisol.

  Spierontspanning 

  De massage helpt spanning in de spieren los te laten, wat zorgt voor ontspanning en het verminderen van stijfheid of pijn.

  Verbeterde doorbloeding

  Massage bevordert de bloedsomloop, wat kan leiden tot een betere gezondheid en het leveren van zuurstof en voedingsstoffen aan het lichaam.

  Verbeterde stemming

  Het vrijkomen van endorfines kan de stemming verbeteren en gevoelens van angst of depressie verminderen.

  Betere slaap

  Veel mensen ervaren een verbeterde slaapkwaliteit na een ontspanningsmassage, wat kan helpen bij een diepere en meer rustgevende slaap.

  Ondersteuning van het immuunsysteem

  Massage kan het immuunsysteem versterken door stress te verminderen en ontspanning te bevorderen.

  Pijnverlichting

  Hoewel ontspanningsmassage niet specifiek gericht is op pijnverlichting, ervaren veel mensen toch een afname van pijn en ongemak na een sessie.

  Toegenomen flexibiliteit

  Door strakke spieren los te maken en de doorbloeding te verbeteren, kan massage de flexibiliteit en mobiliteit van de gewrichten vergroten.

  Al met al biedt een ontspanningsmassage een holistische benadering van welzijn, met voordelen voor zowel lichaam als geest. Het is een uitstekende manier om te ontspannen, stress te verminderen en de algehele gezondheid te bevorderen.

  Wat kosten de ontspanningsmassages

  Al vanaf 45,- euro kun jij je 30 minuten heerlijk laten verwennen. Kijk voor de actuele tarieven op de tarievenpagina.

  Kan ik de kosten declareren bij de zorgverzekering?

  De ontspanningsmassages komen niet in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekeraars.

  Is het veilig om een massage te ontvangen tijdens de zwangerschap?

  Ja, het is helemaal veilig en je kunt je met een gerust hart heerlijk in de watten laten leggen tijdens de zwangerschap.

  Ik ben zwanger, mag ik op mijn buik liggen tijdens de massage?

  In de vroege stadia van de zwangerschap wordt de aanstaande moeder in welke positie dan ook geplaatst waarin ze zich het meest comfortabel voelt, inclusief op haar buik als ze dat verkiest. In latere stadia van de zwangerschap wordt de behandeling gegeven terwijl de aanstaande moeder op haar zij ligt, met steunbalken, kussens en bolsters die de benen en buik ondersteunen voor comfort. De positionering tijdens een massage is van cruciaal belang voor de veiligheid en het welzijn van zowel de moeder als de baby. Sorry mama’s, massagetafels met uitsparingen voor de buik worden niet aanbevolen en worden daarom niet gebruikt door onze masseuse.