DIENSTEN

JUNO TILBURG

JUNO is hét health and wellness centrum voor vrouwen in Tilburg. Met een divers aanbod van westerse en oosterse gezondheidsdiensten willen wij vrouwen helpen om in elke levensfase een gelukkig en gezond leven te kunnen leiden.

Home » Diensten

Wat kan JUNO voor jou betekenen?

Bij JUNO kun je in elke levensfase terecht. Of je nu zwanger bent, vroeg postnataal, ver voorbij de babyfase of nog nooit een baby hebt gehad. Bij JUNO ondersteunen we je bij jouw herstel en helpen we je om terug te keren naar volledige gezondheid, fitheid en optimaal welzijn.

We hanteren een holistische benadering waarin evidence based technieken uit zowel de westerse als oosterse geneeskunde worden toegepast om het herstel te bevorderen.

Onze fysiotherapie diensten

De fysiotherapeuten van JUNO zijn gespecialiseerd in het vrouwelijke lichaam. Hierdoor zijn ze goed in staat om de juiste diagnose te stellen en samen te werken aan een snel herstel.

Manuele therapie

Lees hier meer over de specialistiche behandelmethode Manuele Therapie.

Dry needling

Lees hier meer over de specialistiche behandelmethode Dry Needling.

Onze yoga diensten

 JUNO biedt yoga diensten voor zowel tijdens de zwangerschap als na de zwangerschap. De zwangerschapsyogalessen hebben als doel om tijdens de zwangerschap fit te blijven en jezelf voor te bereiden op de bevalling die komen gaat. Met de Postnatale yoga lessen leer je weer te verbinden met je bekkenbodem en buikspieren om het herstelproces te bevorderen.