PARTNERS

JUNO  Health & Wellness werkt samen met lokale (zorg)aanbieders gericht op het bieden van kwalitatieve zorg voor vrouwen in Tilburg en omgeving. Lees hier meer over onze partners uit de regio.

Home » Over Ons » Partners

FAM

Fam biedt zowel geboortezorg als kindergeneeskundige zorg aan. Dit betekent dat zowel de zorg tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd als de zorg voor zieke kinderen tot 18 jaar wordt verzorgd door één organisatie. De kracht van Fam ligt in het afstemmen van zorg tussen verloskundigen, gynaecologen en kinderartsen, samen met jou. Ze bespreken met jou, je partner en je kind welke zorg nodig is, door wie en waar deze het beste geboden kan worden. Bij Fam maken ze optimaal gebruik van het brede scala aan zorgverleners en onderhouden ze korte communicatielijnen. Ze geloven sterk in gezamenlijke zorgverlening. De verloskundigen bij Fam werken in kleine teams om persoonlijke en kleinschalige zorg dicht bij huis mogelijk te maken.

Lees meer op:
https://www.fam.nl/

Manuele therapie - JUNO Health & Wellness Tilburg

Yogacentrum Tilburg

Yogacentrum Tilburg is een gezellige studio waar rust en ontspanning centraal staan. Ze voorzien in een verscheidenheid aan Yogalessen, Pilateslessen en Reformerlessen. Bij YCT is er ruimte voor iedereen, ongeacht ervaringsniveau of achtergrond.

Of je nu een beginner bent die wil kennismaken met yoga en Pilates, of een ervaren beoefenaar die zijn/haar grenzen wil verleggen, biedt YCT lessen aan die bij jou passen.

In de studio zorgen ze ervoor dat je je direct thuisvoelt. Naast de inspirerende lessen bieden ze ook ruimtes aan waar je voor of na de lessen kunt genieten van een kop thee of even kunt praten met bekenden of mede beoefenaars.

Lees meer op:
https://yogacentrumtilburg.nl/

Manuele therapie - JUNO Health & Wellness Tilburg

Oaker

Oaker is een holistische gezondheidscentrum gevestigd in de Piushaven in Tilburg. Ze bieden mensgerichte zorg waarbij de cliënt centraal staat met als doel om ze vitaler te laten voelen. Bij Oaker geloven ze dat onze gevoelens, verlangens, gedachten en fysieke welzijn continu met elkaar in wisselwerking zijn. Ze stemmen daarom hun werkwijze met je af op dat wat aandacht nodig heeft. Bij de ene is dat een gesprek, bij de andere past een lichaamsgerichte aanpak of mogelijk een combinatie hiervan. Ze hebben een team van specialisten, elk met hun eigen vakkundigheid, die jou hierbij met liefdevolle aandacht helpen.

Lees meer op:
https://oaker-tilburg.nl

Manuele therapie - JUNO Health & Wellness Tilburg

Het Geboorte Event

JUNO Health & Wellness is ook lid van Het Geboorte Event. Dit is het platform voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint.

Lees meer op:
https://geboorte-event.nl/

Manuele therapie - JUNO Health & Wellness Tilburg