POSTNATALE YOGA TILBURG

Ben je minimaal 6 weken geleden bevallen en wil  je jouw herstel bevorderen middels Postnatale Yoga Tilburg? Dan ben je bij JUNO Health & Wellness aan het juiste adres. De praktijk “Voor Vrouwen, Door Vrouwen”.

Home » Diensten » Postnatale Yoga Tilburg

Yoga na de zwangerschap

Hoi lieve mama, hoe is het met jou? Ik hoop dat je trots op jezelf bent want je doet het zo ongelooflijk goed! Jouw lijf heeft 9 maanden lang een prachtig kind laten groeien. Je hebt een bevalling doorgemaakt (wat niet niks is!) om jouw prachtige kind ter wereld te brengen, en sindsdien geef je alles wat je in huis hebt om voor je baby te zorgen. Je geeft zoveel liefde en zorg aan je baby, en jij verdient dat ook. De postnatale yogalessen van JUNO zijn de perfecte manier om jezelf de zorg en liefde te geven die jij als verse mama verdient. De lessen helpen je de tijd en ruimte te vinden om te ontspannen, te ademen, weer in contact te komen met je lijf en veilig je kracht op te bouwen na je zwangerschap en geboorte.

  Fysiotherapie voor zwangeren in Tilburg

  Waarom postnatale yoga bij JUNO?

  • NJe leert ontspannings-, ademhalings- en meditatietechnieken die jou kunnen helpen om de rust te vinden die je als nieuwe mama nodig hebt.
  • NWe helpen je weer te verbinden met je bekkenbodem en buikspieren en leren je hoe je weer op een veilige manier kracht op kunt bouwen.
  • NWe helpen je om opgebouwde spanning in je lijf van de zwangerschap, bevalling en nieuwe moederschap los te laten, en om je mobiliteit en houding te verbeteren.
  • NWe helpen je om veilig en mindful je lichamelijke kracht en energie weer op te bouwen.
  • NFysiotherapeutische invloed: Nikki is naast yogadocent ook een hele ervaren fysiotherapeut en manueel therapeut. Ze heeft daarom goede kennis van het vrouwelijke lichaam, hoe het verandert tijdens de zwangerschap en na de bevalling, en hoe je op de beste en veiligste manier je lijf naar volledige kracht kunt revalideren.

  Heb je last van lichamelijke klachten overgehouden aan de zwangerschap of na de bevalling? Denk hierbij aan bekkenpijn, rugpijn, of diastase (scheiding van de buikspieren). Bij JUNO helpen we je graag. Wil je een afspraak maken voor fysiotherapie of manuele therapie? Neem dan gerust contact met ons op.

  Praktische informatie over postnatale yogalessen bij JUNO

  Waar en wanneer zijn de postnatale yogalessen?

  De postnatale yogalessen vinden wekelijks plaats op zondagochtend tussen 10:30 en 11:45 bij de gezellige yogastudio van Oaker aan de Piushaven in Tilburg.

  Adres:
  Kempenaarplaats 6-8
  5017 DX Tilburg

  Wat kosten de postnatale yogalessen?

  Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van de yogalessen van JUNO.

  Proefles of losse les: 17,- euro per les

  5-rittenkaart: 80,- euro
  Bij deze strippenkaart mag je 5 lessen volgen binnen een periode van 2 maanden

  10-rittenkaart: 155,- euro
  Bij deze strippenkaart mag je 10 lessen volgen over een periode van 4 maanden

  Je boekt en betaalt makkelijk je lessen online via het online portaal van Momoyoga.

  Hoe kan ik een les boeken?

  Je boekt en betaalt makkelijk je lessen online via het online portaal van Momoyoga.

  Kan mijn baby ook meekomen?

  De postnatale yogalessen zijn bedoeld als een herstellend rustmoment voor mama’s waar je tijd en aandacht aan jezelf besteedt en volledig op jezelf kunt focussen. De lessen vinden dus plaats zonder baby.