OSTEOPATHIE TILBURG

Ben je een vrouw en op zoek naar gespecialiseerde Osteopathie in Tilburg? Dan ben je bij JUNO Health & Wellness aan het juiste adres. De praktijk “Voor Vrouwen, Door Vrouwen”

Home » Diensten » Osteopathie Tilburg

Osteopathie Tilburg voor vrouwen

Osteopathie is een manuele behandelmethode die tracht de balans in het lichaam terug te brengen door de oorzaak van de klacht op te sporen en aan te pakken. De osteopaat gaat hierbij op zoek naar bewegingsverliezen van spieren, gewrichten en/ of organen die de oorzaak van jouw klacht kunnen zijn. Het doel is om jouw gezondheid te optimaliseren door de bloeddoorstroming en het zelfgenezend vermogen te stimuleren tijdens de behandeling.

 

  Acupunctuur Tilburg

  Vaak behandelde klachten

  De Osteopaten bij JUNO zijn gespecialiseerd in het behandelen van de volgende veelvoorkomende klachten bij vouwen;

  • Bekkenklachten (ook tijdens of na de zwangerschap)
  • Gynaecologische Klachten
  • Menstruatiestoornissen
  • Klachten na operaties (bijv. littekenweefsel verklevingen na een keizersnede)
  • Spijsverteringsklachten
  • Vermoeidheidsklachten
  • Slaapproblemen
  • Hoofdpijn, duizeligheid
  • (Chronische) Gewrichtsklachten
  • Posttraumatische klachten, whiplash
  • Onbegrepen lichamelijke klachten of klachten waarvan wordt gezegd dat “je ermee moet leren leven”

  Staat je klacht niet in deze lijst en wil je graag weten of de therapeuten van JUNO je kunnen helpen? Neem dan contact op met JUNO. We denken graag met je mee.

  Osteopaat Tilburg

  Joann Jacobs is een gepassioneerde osteopaat en heeft al van jongs af aan een fascinatie voor het menselijk lichaam en hoe het als geheel functioneert. Met een wens om mensen op een holistische manier te helpen, begon zij in 2010 met de voltijdse opleiding osteopathie aan The International Academy of Osteopathy in Gent. Na haar afstuderen sloot zij zich in 2014 aan bij het NRO en begon zij haar eigen praktijk.

  Haar expertise ligt met name op het uro-gynaecologische en fasciale systeem, waarbij zij zich richt op de behandeling van baby’s, kinderen, zwangere vrouwen en onvruchtbaarheid. Om haar specialisatie verder uit te bouwen, heeft zij diverse erkende opleidingen gevolgd. Onze osteopaat staat klaar om u te helpen uw gezondheid en welzijn te verbeteren, en werkt daarbij altijd vanuit een holistische benadering.

  Manuele therapie - JUNO Health & Wellness Tilburg

  Joann Jacobs -Osteopaat Tilburg

  Veelgestelde vragen

  Hoelang duurt een osteopathie behandeling?

  De  duur van een consult osteopathie is 45 minuten. Dit geldt voor zowel het eerste consult als de vervolgbehandelingen.

  Wat kost een osteopathie behandeling?

  De kosten van een osteopathie behandeling bedragen € 84,- euro.

  Voor een volledig overzicht van de tarieven: klik hier

  Kan ik de kosten declareren bij de zorgverzekering?

  Alle zorgverzekeraars vergoeden een osteopathisch consult geheel of gedeeltelijk uit het aanvullende pakket. Osteopathie valt hierdoor niet onder het eigen risico en wordt onmiddellijk vergoed. Een verwijsbrief van een arts is niet nodig.

  Neem contact op met uw verzekeraar om te weten hoeveel u vergoed krijgt. Onder volgende link vindt u een overzicht van de zorgverzekeraars en hun vergoedingen voor osteopathie voor 2023

  Vergoedingen Osteopathie 2023