COVID-19

 JUNO hanteert de laatste richtlijnen vanuit het RIVM om veilig om te gaan met COVID-19. Bekijk welke maatregelen van toepassing zijn bij jouw bezoek aan de praktijk.

Update van coronamaatregelen na persconferentie van 18 december 2021

Op 18 december 2021 zijn de coronamaatregelen in Nederland verder aangescherpt door de overheid. Gelukkig mogen de medische activiteiten van JUNO gewoon doorgaan, mits er extra maatregelen worden getroffen. Daarnaast mogen behandelingen na 17:00 uur plaatsvinden. Lees iets verder op deze pagina de laatst geldende maatregelen, zodat we samen de praktijk veilig kunnen houden.

Yogalessen vallen onder sport en mogen momenteel helaas niet fysiek plaatsvinden. Bekijk het rooster van Yogacentrum Tilburg voor het online lesaanbod.

 

  COVID-19 maatregelen update JUNO Health and Wellness

  Hoe gaat JUNO om met COVID-19?

  Bij JUNO vinden we het belangrijk dat zowel onze cliënten als fysiotherapeuten zich zo veilig mogelijk voelen binnen de praktijk. Wij houden ons daarom aan de regels, richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Voor jou als cliënt vragen we je vriendelijk het volgende:

  • NBij griep of verkoudheidsklachten bel of mail tijdig om je afspraak te verzetten, of om een online consult te regelen.
  • NDraag een mondkapje binnen de praktijk
  • NWas of desinfecteer je handen bij binnenkomst en bij vertrek
  • NHoud 1,5 meter afstand wanneer mogelijk
  • NKom niet te vroeg naar de praktijk
  • NNeem een grote handdoek met je mee naar je afspraak

  Alvast bedankt voor je hulp en medewerking om onze praktijk veilig en “open for business” te houden. Mocht je nog vragen hebben over onze COVID-19 beleid, neem gerust contact met ons op.